מתכון למולים - ארוחה דיאטטית וקלילה
500 גרם מולים
חצי בצל לבן חתוך קטן
1 עגבניה חתוכה קוביות קטנות
2 שיני שום קצוצותגזר קטן חתוך רצועות דקות
חצי כרישה (החלק הלבן) חתיכות קטנות (לא חייב)
חצי כפית גרידת לימון
חצי כוס יין לבן
שמן זית( 2 כפות בערך)
אופן הכנה: לחמם סיר על להבה גבוהה ולשים מעט שמן זית (חימום בלי המכסה)
לטגן את הבצל, הגזר והכרישה על חום גבוהה (חצי דק הפרש בטיגון מימין לשמאל)
להוסיף שום וגרידת לימון + עגבניה (קודם שום וגרידה, אז עגבניה ולערבב קלות)
להוסיף את המולים ולערבב חצי דקה
להוסיף יין ולכסות, לנער תוך כדי ערבוב כ 3 דקות
לפתוח הסיר ולהגיש מיד.